Agenda - Ereleden

Kemp’ner Musikanten

     Tielen (België)

Kemp’ner Musikanten

     Tielen (België)


Datum

Activiteit

Plaats

Aanvangsuur

Vertrek  -  Aankomst

Zon 13 juni

Evaluatieconcert

Cultureel centrum De Pit Kasterlee

Zat 19 juni

Stalen Ros

Tielense drankgelegenheden

10:00h - 23:00h

Zon 12 september

Heemerf

Waaiberg 1 Kasterlee

13:30h - 17:00h

Zon 26 september

Kemp'ner Brunch

Ontmoetingscentrum Kasteeldreef 34 Tielen

11:30h - 18:00h

Zon 24 oktober

Optreden rusthuis Sint Lucia

Clarissendreef 1 2300 Turnhout

13:30h - 16:30h

2022

Zon 9 januari

Siebengewald

Siebengewald Nederland

Een uitgebreide kalender van activiteiten in de blaaswereld kan je vinden op polkafest.nl:              https://polkafest.nl/code/event_overview.php

Ereleden

 

De Kemp'ner Musikanten kunnen prat gaan op een heuse kring van "ereleden”. Ereleden zijn mensen die speciaal in ons orkest en in ons muziekgenre geïnteresseerd zijn. Ook steunen onze ereleden de muzikanten met hun aanwezigheid, waar wij uiteraard veel plezier aan beleven tijdens onze optredens.Wij vinden dat we hun dan ook wat meer moeten bieden dan wat de toevallige aanwezige op onze concerten krijgt. Voor een jaarlijkse bijdrage van €15 krijgen zij 3 maal per jaar ons tijdschriftje “K.M.-Info” toegestuurd waarbij je op de hoogte gehouden wordt van al onze evenementen en alle nieuwigheden rond onze blaaskapel. De jaargang loopt van januari tot december. Ereleden en hun gezinsleden kunnen gratis met de bus mee naar optredens en krijgen voor één persoon gratis toegang tot ons Kemp'ner festival.

Verder trekken de Kemp'ner Musikanten er wel eens voor enkele dagen tussenuit. Getuige hiervan zijn de reizen naar Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië.

Ereleden kunnen altijd aan zeer gunstige prijzen met ons mee op reis zo lang er plaatsen beschikbaar zijn.

 

Uiteraard zijn nieuwe ereleden altijd van harte welkom. Voor meer informatie over het erelidmaatschap kunt u altijd terecht bij onze kassierster Ilse Janssens.

Email: ilse.janssens@kempnermusikanten.com

 

Na storting van een bijdrage (€15) op onze rekening (IBAN:BE61860100844717  BIC:NICABEBB) krijgen de ereleden hun erelidkaart voor het lopende jaar toegestuurd.